Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

02:58 - 04/11/2024

Ο Έκτορας Μποτρίνι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή στην εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».  Ο γνωστός chef απάντησε και για όσους τον κατακρίνουν για τις παραστάσεις του στο Δελφινάριο. «Πάρα πολύ καλή συνεργασία με το Μάρκο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Έκτορας Μποτρίνι. To άρθρο Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Δημήτρης Κόκοτας: Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα αποκαλύπτει τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του

Fondue σοκολάτας

Ανδρέας Γεωργίου: Απαντά ανοιχτά αν έχει βρεθεί ερωτικά με άνδρα – «Δεν έχει καμία σημασία αν είμαι ή δεν είμαι gay»

Bella Hadid: Με total suede look σε πρωινή της έξοδο

Μαριέττα Χρουσαλά: Βόλτα για χριστουγεννιάτικες αγορές στη Γλυφάδα – Φωτογραφίες

Κώστας Χαρδαβέλλας: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της συζύγου του μια μέρα μετά την κηδεία του