Κόκκινο κρέας: Έχει θέση στη διατροφή μας; Δύο ειδικοί απαντούν

15:09 - 27/01/2024

Το κόκκινο κρέας έχει συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο για την εμφάνιση καρκίνου του παχέος εντέρου, καρκίνου του πνεύμονα, καρδιαγγειακών νοσημάτων και εγκεφαλικού επεισοδίου, εμφάνιση αδενώματος ωοθηκών, προστάτη, νεφρών και στομάχου, καθώς και με κακοήθεια στην ουροδόχο κύστη. Πώς παρουσιάζεται το κόκκινο κρέας στη Μεσογειακή Διατροφή Όπως είναι γνωστό, η Μεσογειακή...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Δεν θα σε ενημερώσει ο ιδιοκτήτης: Αν νοικιάζεις παλιό σπίτι που χρειάζεται ανακαίνιση, κουφώματα, θέρμανση, θερμομόνωση το δικαιούσαι

Καρδιά: Η αλλαγή στη διατροφή που κάνει θαύματα στην υγεία της

Αστρονομικό ποσό, τους εξαφάνισε όλους: Ο Αντετοκούνμπο αγόρασε το εμπορικό κέντρο Village στου Ρέντη για 1 και μόνο λόγο

Υπνική άπνοια: Το μυστικό συστατικό για καλό ύπνο που κρύβεται στο ψυγείο μας

Η καλύτερη παραδοσιακή συνταγή για ζουμερά και μελωμένα Μελομακάρονα που θα γίνουν ανάρπαστα

Η έκθεση σε κοινό ζιζανιοκτόνο μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο