Κόκκινο κρέας: Έχει θέση στη διατροφή μας; Δύο ειδικοί απαντούν
15:09 - 27/01/2024
Το κόκκινο κρέας έχει συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο για την εμφάνιση καρκίνου του παχέος εντέρου, καρκίνου του πνεύμονα, καρδιαγγειακών νοσημάτων και εγκεφαλικού επεισοδίου, εμφάνιση αδενώματος ωοθηκών, προστάτη, νεφρών και στομάχου, καθώς και με κακοήθεια στην ουροδόχο κύστη. Πώς παρουσιάζεται το κόκκινο κρέας στη Μεσογειακή Διατροφή Όπως είναι γνωστό, η Μεσογειακή...
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr