Γαστρονομικό Φεστιβάλ: Γνωστοί σεφ μαγειρεύουν σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης
19:45 - 19/02/2020
Ένα από τα πιο σημαντικά για τη γαστρονομία events διοργανώνει το Canteen στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Square22.
Το γνωστό all day εστιατόριο, κάθε μήνα καλεί και από έναν καταξιωμένο Έλληνα σεφ και του…«χαρίζει» την κουζίνα του για ένα βράδυ, για λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.
Η αρχή για το μαγαζί γίνεται με τον βραβευμένο σεφ Γκίκα Ξενάκη του γνωστού αθηναϊκού εστιατορίου Aleria, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.
Τους επόμενους μήνες ακολουθούν οι Γιάννης Κιόρογλου – “La Guerite” (Κάννες) και Παύλος Κυριάκης – “The Zillers” (Αθήνα) & “Andronis” (Σαντορίνη) τον Μάρτιο και τον Απρίλιο αντίστοιχα.
Αμέσως μετά, με την παρακάτω σειρά ακολουθούν οι σεφ:
-Άνταμ Κόντοβας – “Astarte Suit
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr