Ξέσπασε ο Ετεοκλής Παύλου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Ερντογάν: «Χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο»

14:00 - 08/12/2023

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να είναι κλειστοί χθες Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Το πρωί της Παρασκευής ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του πως ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, καθώς έπρεπε να πάει την κόρη του στο νοσοκομείο. «Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Δημήτρης Ήμελλος: Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό «Αντώνη Φραγκιαδάκη» του «Σασμού» – Πλήθος ηθοποιών στην κηδεία του

Αθηνά Οικονομάκου για τη σχέση της με τον Bruno Cerella: «Μόνο μπράβο ακούω, το αποδέχτηκαν όλοι»

Ελένη Φουρέιρα: Κάνει αποκαλύψεις για τη γνωριμία της με τον Alberto Botia – «Μόλις επέστρεψα στο καμαρίνι μου είχε στείλει μήνυμα»

Λίτσα Πατέρα: «Όλο αυτό το διάστημα ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη, μην πω δυστυχισμένη»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Συγχαρητήρια! Κάνετε πολύ ωραία τον πού…η, μου είχε πει ο Ψινάκης»

Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος για την έξαρση της βίας: «Έχουν ευθύνη οι γονείς, το σχολείο, οι θεσμοί, οι πάντες»