Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Συγχαρητήρια! Κάνετε πολύ ωραία τον πού…η, μου είχε πει ο Ψινάκης»

07:38 - 19/12/2024

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε στο νέο επεισόδιο του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» όπου και συνάντησε τον καλό του φίλο και συνάδελφο, Λάκη Λαζόπουλο. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως ξεκίνησαν όλα με το θρυλικό σκετς του κομμωτηρίου στους «10 μικρούς Μήτσους». «Νιώθω πολύ ευτυχής και ευγνώμων που είχε χτυπήσει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Μαρία Ηλιάκη: «Λέω στον Στέλιο: Πάμε νοσοκομείο» – Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της

Νικολέττα Καρρά: Τα κακεντρεχή σχόλια που άκουσε πρόσφατα – «Τι φθόνος, “πόσο γέρασε” έλεγαν»

Δημήτρης Ήμελλος: Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό «Αντώνη Φραγκιαδάκη» του «Σασμού» – Πλήθος ηθοποιών στην κηδεία του

Αθηνά Οικονομάκου για τη σχέση της με τον Bruno Cerella: «Μόνο μπράβο ακούω, το αποδέχτηκαν όλοι»

Ελένη Φουρέιρα: Κάνει αποκαλύψεις για τη γνωριμία της με τον Alberto Botia – «Μόλις επέστρεψα στο καμαρίνι μου είχε στείλει μήνυμα»

Λίτσα Πατέρα: «Όλο αυτό το διάστημα ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη, μην πω δυστυχισμένη»