Ελένη Φουρέιρα: Κάνει αποκαλύψεις για τη γνωριμία της με τον Alberto Botia – «Μόλις επέστρεψα στο καμαρίνι μου είχε στείλει μήνυμα»

08:29 - 19/12/2024

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η πρώτη καλεσμένη στο πρώτο επεισόδιο του Make Up Stories, της νέας διαδικτυακής εκπομπής του Παντελή Τουτουντζή στο Youtube. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τη σχέση της με τον Alberto Botia. «Ο έρωτας για εμένα είναι αναζωογονητικός. Σου δίνει ζωή, σε κάνει […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Δυσαρεστημένη έξω από τα δικαστήρια η Ζέτα Δούκα – «Δεν καταλαβαίνω την απουσία του Γιώργου Κιμούλη»

Μαρία Ηλιάκη: «Λέω στον Στέλιο: Πάμε νοσοκομείο» – Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της

Νικολέττα Καρρά: Τα κακεντρεχή σχόλια που άκουσε πρόσφατα – «Τι φθόνος, “πόσο γέρασε” έλεγαν»

Δημήτρης Ήμελλος: Το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό «Αντώνη Φραγκιαδάκη» του «Σασμού» – Πλήθος ηθοποιών στην κηδεία του

Αθηνά Οικονομάκου για τη σχέση της με τον Bruno Cerella: «Μόνο μπράβο ακούω, το αποδέχτηκαν όλοι»

Λίτσα Πατέρα: «Όλο αυτό το διάστημα ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη, μην πω δυστυχισμένη»