Μπουκιές κοτόπουλου με σκόρδο και βούτυρο
12:00 - 06/10/2023
Υλικά 600 γρ. κοτόπουλο, χωρίς κόκαλα και πέτσα 2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 κ. σ. ελαιόλαδο 3 κ. σ. ανάλατο βούτυρο, μοιρασμένο 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ. σ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός Εκτέλεση Προθερμάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Στεγνώστε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές με χαρτί κουζίνας. Πασπαλίστε το κοτόπουλο με αλεύρι, ιταλικό καρύκευμα και την επιθυμητή ποσότητα αλατιού και πιπεριού. Ανακατέψτε καλά για να καλυφθεί ομοιόμορφα (όλο το αλεύρι πρέπει να κολλήσει στο κοτόπουλο). Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο στο τηγάν
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr