Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

22:16 - 30/10/2024

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Τετ α Τετ, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με τη γνωστή τραγουδίστρια και πολύ καλή του φίλη, προκειμένου να μάθει αν ισχύουν τα όσα είπε ο μουσικοσυνθέτης και στιχουργός. Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Τετ α Τετ, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με τη γνωστή τραγουδίστρια και πολύ καλή του φίλη, προκειμένου να μάθει αν ισχύουν τα όσα είπε ο μουσικοσυνθέτης και στιχουργός. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε πως «προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Τετ α Τετ, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε […] The post Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει