Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή
22:16 - 30/10/2024
Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Τετ α Τετ, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με τη γνωστή τραγουδίστρια και πολύ καλή του φίλη, προκειμένου να μάθει αν ισχύουν τα όσα είπε ο μουσικοσυνθέτης και στιχουργός.
Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Τετ α Τετ, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με τη γνωστή τραγουδίστρια και πολύ καλή του φίλη, προκειμένου να μάθει αν ισχύουν τα όσα είπε ο μουσικοσυνθέτης και στιχουργός. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε πως «προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή
Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Τετ α Τετ, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε […]
The post Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr