Μοσχάρι με κρέμα γάλακτος
14:46 - 20/08/2023
Συνταγές μαγειρικής
Υλικά για 2-4 άτομα.
1 κιλό μοσχαράκι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
[irp posts="115747" name="Νηστίσιμοι γαριδοκεφτέδες"]
Εκτέλεση
Όπως αναφέρει το sidagi.gr βράζετε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε λίγο τα μανιτάρια.
Μεταφέρετε το κρέας σε άλλη κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζετε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτετε δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
Στο χρόνο αυτό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αφήνε
Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr