Σολομός με σάλτσα τεργιάκι

06:30 - 28/03/2023

Υλικά 4 φιλέτα σολομού 1 κ. σ. λάδι 1 κ. γλ. σάλτσα σόγιας 2 κ. σ. πάστα miso 1 κ. σ. mirin Φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 1 κ. γλ. καστανή ζάχαρη 1 κ. γλ. μέλι Σουσάμι, για το γαρνίρισμα (προαιρετικά) Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη σάλτσα miso, το λάδι, το mirin, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ, το σκόρδο, την καστανή ζάχαρη και το μέλι. Αλείψτε με το γλάσο τα φιλέτα σολομού, καλύπτοντας γενναιόδωρα κάθε κομμάτι ψαριού. Τοποθετήστε στο φούρνο και ψήστε το σολομό για 15 έως 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί μέχρι μέσα. Αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε. Εάν θέλετε, πασπαλίστε με σουσάμι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Καταδίωξη στην Αγία Παρασκευή: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 21χρονο για κλοπή κινητών

Θυελλώδεις άνεμοι αναποδογύρισαν σκάφη στην Φθιώτιδα

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων, 24/11/2024

Πάνω από 1 τόνος ναρκωτικών καταστράφηκε μέσω καύσης – Δείτε βίντεο

Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κρυονερίου Ροδόπης

Φωτιά στην Αλίαρτο Βοιωτίας