Σολομός με σάλτσα τεργιάκι

06:30 - 28/03/2023

Υλικά 4 φιλέτα σολομού 1 κ. σ. λάδι 1 κ. γλ. σάλτσα σόγιας 2 κ. σ. πάστα miso 1 κ. σ. mirin Φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 1 κ. γλ. καστανή ζάχαρη 1 κ. γλ. μέλι Σουσάμι, για το γαρνίρισμα (προαιρετικά) Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη σάλτσα miso, το λάδι, το mirin, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ, το σκόρδο, την καστανή ζάχαρη και το μέλι. Αλείψτε με το γλάσο τα φιλέτα σολομού, καλύπτοντας γενναιόδωρα κάθε κομμάτι ψαριού. Τοποθετήστε στο φούρνο και ψήστε το σολομό για 15 έως 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί μέχρι μέσα. Αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε. Εάν θέλετε, πασπαλίστε με σουσάμι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Τραμπ απειλεί με διακοπή βοήθειας σε Αίγυπτο και Ιορδανία αν δεν δεχθούν Παλαιστίνιους από την Γάζα

Αεροπορικό δυστύχημα στην Αριζόνα: Ένας νεκρός μετά την πτώση αεροπλάνου σε αεροδρόμιο

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υπογράφει τα εκτελεστικά διατάγματα για την επιβολή δασμών στον χάλυβα και το αλουμίνιο

Νέος ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/2/2024

Νατάσσα Μποφίλιου για Νίκο Ρωμανό: «Τον σέρνουν σε πλεκτάνη για τα συμφέροντά τους»