Μπουκιές πίτσας με βάση από κολοκυθάκι

06:28 - 27/03/2023

Υλικά 3 κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες 1 κ. σ. ελαιόλαδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 1/3 φλ. τσαγιού σάλτσα μαρινάρα 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοτριμμένη μοτσαρέλα 1/4 φλ. τσαγιού μίνι πεπερόνι 1 κ. σ. ιταλικό καρύκευμα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα κολοκυθάκια σε δόσεις και ψήστε τα, γυρίζοντας μια φορά, μέχρι να πάρουν χρώμα, περίπου 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο ταψί. Τοποθετήστε σε κάθε κολοκυθάκι μαρινάρα, μοτσαρέλα και μίνι πεπερόνι. Τοποθετήστε στο φούρνο και μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί, περίπου 1-2 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως, πασπ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο όρος Μπαρτζώκα για Πετρούσεφ – Μεγάλη συμφωνία Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό

Το ιστορικότερο ζαχαροπλαστείο της Πόλης με τον παλαιότερο Ρωμιό εργαζόμενο

Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη πορεία για το δυστύχημα των Τεμπών που διοργάνωσαν φοιτητικοί σύλλογοι

Ντεμπούτο στο TikTok για τον Ράφα Ναδάλ – Το πρώτο βίντεο του Ισπανού τενίστα στη δημοφιλή πλατφόρμα

Αυτές είναι οι ελληνικές πόλεις με την μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση για το 2024

Εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα η 61χρονη επιβάτιδα πλοίου της γραμμής – Αναγνωρίστηκε από τους οικείους της