Τι να μας πει το κουρκούτι – Μπακαλιάρος στο φούρνο με ντομάτα
17:16 - 23/03/2023
Λαχταριστή συνταγή για μπακαλιάρο κοκκινιστό στο φούρνο που θα κάνει θραύση στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Ο μπακαλιάρος αποτελεί το κατ’ εξοχήν πιάτο της 25ης Μαρτίου, με την παραδοσιακή συνταγή να τον θέλει παστό, τηγανισμένο με κουρκούτι και φυσικά συνοδευόμενο με μπόλικη σκορδαλιά. Πρόσφατα μοιραστήκαμε τα μυστικά για τον πιο πετυχημένο, τραγανό τηγανιτό μπακαλιάρο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν προτιμούν όλη το συγκεκριμένο πιάτο. Κάποιοι βρίσκουν τον παστό μπακαλιάρο αρκετά αλμυρό, άλλοι προτιμούν να αποφεύγουν τα τηγανιτά για λόγους υγείας, ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που απεχθάνονται τη σκορδαλιά -κυρίως τα παιδιά. Βεβαίως, και ο χαμός που προκαλείται στην κουζίνα μας και η επακόλουθη
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr