25η Μαρτίου: Μπακαλιάρος φιλέτο με απαλή σκορδαλιά και ψητά παντζάρια από την Αργυρώ Μπαρπαρίγου
09:52 - 23/03/2023
Ο μπακαλιάρος φιλέτο βουτηγμένος σε χυλό μετατρέπεται σε μια τραγανή νοστιμιά με πλούσια σάρκα μπακαλιάρου. Ιδανική συνταγή για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.Ο μπακαλιάρος φιλέτο βουτηγμένος σε χυλό μετατρέπεται σε μια τραγανή νοστιμιά με πλούσια σάρκα μπακαλιάρου. Ιδανική συνταγή για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.Υλικά Για το μπακαλιάρο 2 συσκ. καρδιές φιλέτου μπακαλιάρου Pescanova 200 ml ηλιέλαιο για τηγάνισμα 50 γρ. αλεύρι για πανάρισμα Για τον χυλό 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 40 γρ. καλαμποκάλευρο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr