#Μάριος Ιορδάνου

Μάριος Ιορδάνου: “Μάγκας ο Καπουτζίδης, οι σατιρικοί ηθοποιοί έχουν ένα σοβαρό σετ μπαλάκια”

thecaller.gr
“Το σύμπαν σε έχει χεσμένο, φίλε. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε ετεροφυλόφιλος, είτε θέλεις να αυτοπροσδιορίζεσαι ως αρσενικό, θηλυκό, ουδέτερο”. Στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» φιλοξενήθηκαν το πρωινό της Κυριακής (27/10) ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν. Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ1 για την Τέχνη, τη ζωή και τον θάνατο, ενώ δεν […]
21:06 27/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθαινα, αλλά ήμουν πανευτυχής, έπαθα τέσσερα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια»

Newsit
Ο Μάριος Ιορδάνου πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία. Με ειλικρίνεια περιγράφει μια από τις δυσκολότερες στιγμές του. Στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» φιλοξενήθηκαν το πρωινό της Κυριακής (27-10-2024) ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν. Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την τέχνη, τη ζωή ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: «Πέθαινα, αλλά ήμουν πανευτυχής, έπαθα τέσσερα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:54 27/10/2024

Μάριος Ιορδάνου στην Ontime: 'Έπαθα τέσσερα εγκεφαλικά, έκανα πρόσφατα μαγνητική και είναι σαν να μην πέρασα τίποτα'

Παραπολιτικά
Με γλυκύτητα και την ηρεμία ενός ψαγμένου ανθρώπου και καλλιτέχνη, ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε στην 'ΟΝ time Σαββατοκύριακο' σε μια από τις λίγες συνεντεύξεις του
11:18 27/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Τις πόρτες τις έκλεισα εγώ, είπα “δε θέλω άλλο”, ήθελα να ανοίξω το μονοπάτι με δικούς μου όρους»

tlife.gr
 Με αφορμή την τηλεοπτική σειρά «Μαύροι πίνακες» που συνυπογράφει μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν, To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: «Τις πόρτες τις έκλεισα εγώ, είπα “δε θέλω άλλο”, ήθελα να ανοίξω το μονοπάτι με δικούς μου όρους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:01 27/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Έκλεισα εγώ τις πόρτες, «δεν θέλω άλλο» είπα κάποια στιγμή»

zappit.gr
Με αφορμή τη σειρά «Μαύροι πίνακες» που συνυπογράφει μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν έδωσε ο Μάριος Ιορδάνου μια εφ’ […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Έκλεισα εγώ τις πόρτες, «δεν θέλω άλλο» είπα κάποια στιγμή» appeared first on Zappit.
23:52 26/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα» – Σοφία Καζαντζιάν: «Είπα στον εαυτό μου… έχεις 5 δευτερόλεπτα να πανικοβληθείς»

zappit.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν υπογράφουν το πρωτότυπο σενάριο της εξαιρετικής σειράς του Star Μαύροι Πίνακες. Οι δυο τους, […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα» – Σοφία Καζαντζιάν: «Είπα στον εαυτό μου… έχεις 5 δευτερόλεπτα να πανικοβληθείς» appeared first on Zappit.
19:17 15/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα»

govastileto.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην Αθηναΐδα Νέγκα και το «Καλύτερα Αργά» για την κοινή του ζωή και τη συνεργασία τους. Ο γνωστός ηθοποιός απαντώντας για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ως σύζυγος, τόνισε πως επιθυμεί να δίνει προτεραιότητα στη γυναίκα του, αλλά και να την απαλλάσσει συχνά από τις δουλειές […]
01:00 03/11/2023

Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα – Θέλω να είναι ανώτερη από τον άνδρα»

tlife.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην Αθηναΐδα Νέγκα και το «Καλύτερα Αργά» για To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα – Θέλω να είναι ανώτερη από τον άνδρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 01/11/2023

Μάριος Ιορδάνου: «Ο γάμος είναι μια βλακεία, ένας θεσμός στον οποίο δε πιστεύω»

tlife.gr
Για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τις δυσκολίες της ζωής, τη σύζυγό του Σοφία Καζατζιάν αλλά To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: «Ο γάμος είναι μια βλακεία, ένας θεσμός στον οποίο δε πιστεύω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 09/10/2023

Μάριος Ιορδάνου: Ο θάνατος για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο

Newsit
“Ζεις δυο θανάτους, πριν γεννηθείς και αφού πεθάνεις” υπογραμμίζει ο Μάριος Ιορδάνου. Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν από τέσσερα χρόνια μίλησε εκ βαθέων ο Μάριος Ιορδάνου όταν βρέθηκε μαζί με την Σοφία Καζαντζιάν στον πλατό της εκπομπής Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. “Η πλάκα είναι ότι ήμουν πάρα πολύ ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: Ο θάνατος για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 06/10/2023

Μάριος Ιορδάνου στο Tlive: «Τη στιγμή που έφευγα από τη ζωή, ένιωθα ευτυχισμένος» – Πώς επανήλθε μετά από 4 εγκεφαλικά

tlife.gr
Με αφορμή τη νέα σειρά που ετοιμάζει με τη σύζυγό του Σοφία Καζατζιάν αλλά και τη To άρθρο Μάριος Ιορδάνου στο Tlive: «Τη στιγμή που έφευγα από τη ζωή, ένιωθα ευτυχισμένος» – Πώς επανήλθε μετά από 4 εγκεφαλικά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 06/10/2023

Μάριος Ιορδάνου: «Είχα πάθει τέσσερα εγκεφαλικά, είχε καεί ο εγκέφαλός μου»

NewsBomb
Ο Μάριος Ιορδάνου μιλάει για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και αποκαλύπτει πως είχε πάθει τέσσερα εγκεφαλικά.Περισσότερα...
08:32 06/03/2023

Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»

zappit.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής «After Dark» το […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου» appeared first on Zappit.
01:04 06/03/2023

«Το στρίψιμο της βίδας Reloaded»: Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν στο Vault Theatre Plus

neolaia.gr
Το στρίψιμο της βίδας Reloaded: Ένα γοτθικό θρίλερ τρόμου βασισμένο στο έργο του Henry James
13:34 08/12/2022

Μάριος Ιορδάνου: Στο γάμο μου παραγγείλαμε ένα μίνι catering και το δώσαμε στα αδέσποτα της γειτονιάς

irafina.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν αποφάσισαν να κάνουν ένα πολύ απλό γάμο. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» αναφέρθηκαν στην προσωπική ζωή τους. Ήταν ένας απλός γάμος «Δεν πιστεύω στον γάμο, ούτε σε γάμους βασικά, ούτε σε βαφτίσια. Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε την δουλειά μας», είπε, με […]
23:00 20/11/2022

Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν: «Παντρευτήκαμε καθαρά για λόγους ασφάλειας»

zappit.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της βίας». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην […] The post Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν: «Παντρευτήκαμε καθαρά για λόγους ασφάλειας» appeared first on Zappit.
14:14 20/11/2022

Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν: «Γι’ αυτό χωρίζουν τα ζευγάρια»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν στο My Tv και τον δημοσιογράφο […] The post Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν: «Γι’ αυτό χωρίζουν τα ζευγάρια» appeared first on Zappit.
22:06 10/11/2022

Μάριος Ιορδάνου: Αποτελεί την επιθυμία μου να μην αφήσω κανένα αποτύπωμά μου σε αυτόν τον κόσμο

Newsit
“Θέλω να φύγω όπως ήρθα… Αθόρυβα” δήλωσε ο Μάριος Ιορδάνου. Συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Ιορδάνου στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για το λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά. Έχετε δηλώσει ότι «δεν θέλετε να κάνετε παιδιά γιατί δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα πίσω σας». Αποτελεί μια πεσιμιστική αντίληψη ή μια άρνηση ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: Αποτελεί την επιθυμία μου να μην αφήσω κανένα αποτύπωμά μου σε αυτόν τον κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:10 06/11/2022

Μάριος Ιορδάνου: «Θέλω να φύγω όπως ήρθα… Αθόρυβα»

zappit.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και στο Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για το λόγο που δεν θέλει να […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Θέλω να φύγω όπως ήρθα… Αθόρυβα» appeared first on Zappit.
11:22 05/11/2022

Μάριος Ιορδάνου: «Πήγε να με αγγίξει πολύ γνωστός σκηνοθέτης, τον κόλλησα στον τοίχο»

zappit.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου βρέθηκε σήμερα καλεσμένος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της βίδας» […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Πήγε να με αγγίξει πολύ γνωστός σκηνοθέτης, τον κόλλησα στον τοίχο» appeared first on Zappit.
14:00 04/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load