Πέτρος Γαϊτάνος: Τροφοδότησα την εικόνα της πίστης μου με αγαθούς σκοπούς

23:56 - 23/02/2023

Όσα εκμυστηρεύτηκε ο Πέτρος Γαϊτάνος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Για τη δημόσια εικόνα και τη σάτιρα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Γαϊτάνος όταν βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.  “Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω διαθέσεις αγαθές και είμαι άνθρωπος αυθόρμητος και ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Γαϊτάνος: Τροφοδότησα την εικόνα της πίστης μου με αγαθούς σκοπούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Ναι» επί της αρχής από το Ισραήλ σε συμφωνία εκεχειρίας με την Χεζμπολάχ - «Αγκάθι» οι ακροδεξιοί Υπουργοί

Ο Βινίσιους βγήκε νοκ-άουτ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου – Η Λίβερπουλ και τα άλλα ματς που χάνει

Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

Χτύπησε την κόρη του με καλώδια και έριξε μπουνιές σε αστυνομικό στον Βόλο - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει από αύριο η θερμοκρασία - 22 βαθμοί Κελσίου και βροχές το Σαββατοκύριακο

Ο παγκόσμιος πόλεμος στο λιανεμπόριο ρούχων: H&M, Zara και Shein