Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη»

12:27 - 25/11/2024

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Βέφας Αλεξιάδου σε ηλικία 91 ετών, τα ξημερώματα της Δευτέρας (25.11.24). Η Βέφα Αλεξιάδου άφησε την τελευταία της πνοή στην Α΄Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Η «τηλεοπτική μαγείρισσα» ήταν υποψήφια με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ... Περισσότερα To άρθρο Η τελευταία συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου - «Όταν κλείσω τα μάτια μου θα συναντήσω την οικογένειά μου και θα είμαι πάλι χαρούμενη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βρεττός στο One on One: «Έκανα high five με τον Χάρο, αλλά ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία»

Η αστροναύτης Emily Calandrelli έγινε η 100ή γυναίκα στο διάστημα – Η σεξιστική επίθεση και η απάντησή της

Στις επιχειρήσεις που πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και έχουν σωστούς μετρητές η κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος το Δεκέμβριο

Αμετανόητη η Μέρκελ: «Απέτρεψα να ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία νωρίτερα» - Ανησυχεί με τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν

Intracom Telecom: Επενδύει 45 εκατ. ευρώ σε νέα μονάδα παραγωγής στην Κοζάνη

Πορτοσάλτε για το 4-1 στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Μας εγκλώβισε ο προπονητής των γαυρόπουλων»