Ταξί: Εξάωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα (13/02) λόγω γενικής συνέλευσης – Τι ζητά ο ΣΑΤΑ

16:48 - 12/02/2023

Χωρίς ταξί από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου θα μείνει η Αθήνα. Ο ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής) προκήρυξε στάση εργασίας, λόγω γενικής συνέλευσης. Οι οδηγοί ταξί θα ανεβάσουν για έξι ώρες (14:00 – 20:00) χειρόφρενο αύριο, Δευτέρα (13.02.2023), λόγω της στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο ... Περισσότερα To άρθρο Ταξί: Εξάωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα (13/02) λόγω γενικής συνέλευσης – Τι ζητά ο ΣΑΤΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΣΑΤΑ: Στάση εργασίας των αυτοκινητιστών – Τι ζητά ο ΣΑΤΑ

Τι ζητά το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί

Διαβάστε το στο tovima

Ταξί: Στάση εργασίας τη Δευτέρα λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης

Χωρίς ταξί θα μείνει η Αττική τη Δευτέρα, 14:00 με 20:00, λόγω της στάσης εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), προκειμένου οι οδηγοί να συμμετάσχουν στην έκτακτη… Ταξί: Στάση εργασίας τη Δευτέρα λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

Champions League live: Σκοράρει ο Παυλίδης για την Μπενφίκα, προηγείται η Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης