Ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τους πρώτους μετανάστες από την Αλβανία στην Ελλάδα – «Ταξίδι» πίσω στο 1991

15:10 - 11/02/2023

Φωτογραφίες του Σπύρου Στάβερη καταγράφουν τις πρώτες ροές Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα το 1991. Το οπτικό υλικό ντοκουμέντο παραχωρήθηκε στα Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ). Πέρασαν πάνω από 30 χρόνια από τότε που έφτασαν στην Ελλάδα οι πρώτοι μετανάστες από την Αλβανία και ο Σπύρος Στάβερης είχε «αιχμαλωτίσει» με τον φακό του τη μαζική ιστορική ... Περισσότερα To άρθρο Ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τους πρώτους μετανάστες από την Αλβανία στην Ελλάδα – «Ταξίδι» πίσω στο 1991 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021