ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να επιστρέψει στο Facebook

23:10 - 18/01/2023

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε σήμερα να επιστρέψει στο Facebook, όπως έκανε γνωστό σήμερα η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας, καλώντας να μην “φιμωθεί ένας προεδρικός υποψήφιος”. Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έστειλε επιστολή στον ιδρυτή της πλατφόρμας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του “μια συνάντηση για να συζητήσει την ταχεία επιστροφή” του Ντόναλντ Τραμπ στο ... Περισσότερα To άρθρο ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να επιστρέψει στο Facebook δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Ζητά να επιστρέψει στο Facebook - Η επιστολή στον Ζούκερμπεργκ

Προτρέπει την πλατφόρμα να «προωθήσει τον γνήσιο διάλογο και όχι να φιμώσει έναν υποψήφιο για την προεδρία»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά να επιστρέψει στο Facebook

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επίσημα να μπορέσει να επιστρέψει στο Facebook, έκανε γνωστό σήμερα η ομάδα της προεκλογικής...

Διαβάστε το στο Zougla

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά να επιστρέψει στο Facebook

Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έστειλε επιστολή στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του "μια συνάντηση για να συζητήσει την ταχεία επιστροφή" του Ντόναλντ Τραμπ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά να επιστρέψει στο Facebook

Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έστειλε επιστολή στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του «μια συνάντηση για να συζητήσει την ταχεία επιστροφή» του Ντόναλντ Τραμπ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επίσημα να επιστρέψει στο Facebook

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επίσημα να μπορέσει να επιστρέψει στο Facebook, έκανε γνωστό σήμερα η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας, καλώντας να μην "φιμωθεί ένας προεδρικός υποψήφιος".Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επίσημα να μπορέσει να επιστρέψει στο Facebook, έκανε γνωστό σήμερα η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας, καλώντας να μην "φιμωθεί ένας προεδρικός υποψήφιος".Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έστειλε επιστολή στον ιδρυτή της πλατφόρμας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του “μια συνάντηση για να συζητήσει την ταχεία επιστροφή” του Ντόναλντ Τραμπ στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Τραμπ ζητάει από τη Meta να επιστρέψει στο Facebook

Οι δικηγόροι του Ντόναλντ Τραμπ ζητούν από την εταιρεία να του επιτραπεί εκ νέου η πρόσβαση μετά την απαγόρευση από την πλατφόρμα, αποτέλεσμα της εισβολής στο Καπιτώλιο, τον Ιανουάριο του 2021. Τον λογαριασμό του στο Facebook ζητά από τη Meta ο Ντόναλντ Τραμπ, στην προσπάθεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να πετύχει μια πιο δυναμική […] The post Ο Τραμπ ζητάει από τη Meta να επιστρέψει στο Facebook appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Ζητά να επιστρέψει στο Facebook

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επίσημα να μπορέσει να επιστρέψει στο Facebook, έκανε γνωστό σήμερα η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας, καλώντας να μην «φιμωθεί ένας προεδρικός υποψήφιος». Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έστειλε επιστολή στον ιδρυτή της πλατφόρμας Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ζητώντας του «μια συνάντηση για να συζητήσει την ταχεία επιστροφή» του Ντόναλντ Τραμπ στο μέσο κοινωνικής Το άρθρο Ντόναλντ Τραμπ: Ζητά να επιστρέψει στο Facebook εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χειροπέδες σε γνωστό δικηγόρο που προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές

Θρίλερ με απειλητικά μηνύματα και κλήσεις στη Σοφία Πολυζωγοπούλου και τον δικηγόρο της - Η μήνυση και το γερμανικό τηλέφωνο

Παπουτσάνης: Στο 23,23% το ποσοστό του Μενέλαου Τασόπουλου

Μοντέλο του OnlyFans δείχνει το στήθος της στον Τραμπ: «Εγώ πουλάω γυμνές φωτογραφίες, εκείνος το αμερικανικό όνειρο»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε αυτοψία στο ρέμα Μαραθώνα – «Η Αττική δεν είναι θωρακισμένη»

Η σειρά «Agatha AllAlong» διαθέσιμη στο Disney+