Ξέσπασε ο Ναν μετά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι: «Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που σφύριζαν οι διαιτητές»

00:00 - 13/11/2024

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να πατήσει το… γκάζι στο τέλος για να φθάσει στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 9η αγωνιστική της Euroleague, με σκορ 93-87, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Κέντρικ Ναν. Για ένα ακόμη παιχνίδι της Euroleague, ο Κέντρικ Ναν οδήγησε επιθετικά τον Παναθηναϊκό και τελείωσε την αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι ... Περισσότερα To άρθρο Ξέσπασε ο Ναν μετά το Παναθηναϊκός – Μακάμπι: «Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που σφύριζαν οι διαιτητές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναν: «Το πήρα προσωπικά, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που σφύριζαν οι διαιτητές απόψε»

Ο Κέντρικ Ναν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δεν θα ξανακάνει δηλώσεις η Ειρήνη Μουρτζούκου δηλώνει η δικηγόρος της - Ελεύθερη έως τις 28 Νοεμβρίου

Το «ατύχημα» της Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Σάκη Ρουβά στο MadWalk 2023

Η Έλενα Ακρίτα στηρίζει Σωκράτη Φάμελλο για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – «Ας κρίνει η ιστορία όσους αποχώρησαν»

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Γιαννούλη: «Είσαι χυδαίος λαϊκιστής» – «Είσαι συκοφάντης»

Πως η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας φουσκώνει το εμπορικό έλλειμμα της

Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ: Φέραμε πίσω στη χώρα 300.000 Έλληνες από το εξωτερικό