#Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Η κόρη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ θέλει να γίνει «σαν την Τέιλορ Σουίφτ» – Τι της απάντησε ο ιδρυτής του Facebook

Newsbeast.gr
Ο συνιδρυτής της Meta και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του, το πώς «χάλασε» το όνειρο της κόρης του να γίνει μια μέρα σαν την σταρ της ποπ Τέιλορ Σουιφτ. Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας καλεσμένος στο podcast «Acquired» αποκάλυψε μια συζήτηση όπου φαινομενικά κατέπνιξε την επιθυμία του μεσαίου του παιδιού να γίνει σαν το παγκόσμιο είδωλο, όταν μεγαλώσει. «Την πήγαμε σε μια συναυλία της Σουίφτ και μας είπε: “Ξέρεις, μπαμπά, θέλω να γίνω σαν την Τέιλορ Σουίφτ όταν μεγαλώσω”», είπε ο Ζούκερμπεργκ. «Της απάντησα: μα δεν μπορείς. Αυτη η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη». Ο Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Κάποια στιγμή
00:48 20/09/2024

Ζούκερμπεργκ: Πόσα λεφτά έχει και το ιλιγγιώδες ποσό που κέρδισε μόνο φέτος - Ξεπερνά τους Μασκ και Μπέζος σε ρυθμό συσσώρευσης πλούτου

Παραπολιτικά
Σωρεύοντας μαζικά πλούτο φέτος ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αναρριχάται ραγδαία στη λίστα των πλουσιότερων του πλανήτη
16:27 11/09/2024

«Βόμβα» από τον Ζούκερμπεργκ για την κυβέρνηση Μπάιντεν: «Πίεσαν τη Meta να λογοκρίνει αναρτήσεις για την Covid-19»

Newsit
Αποκάλυψη – «βόμβα» έκανε χθες (26.08.2024) ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, που δήλωσε πως η εταιρεία του αναγκάστηκε να αφαιρέσει δημοσιεύματα που αφορούσαν την Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μετά από πιέσεις που δέχθηκε από την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν. Όπως αποκάλυψε με επιστολή που έστειλε στη δικαστική επιτροπή της βουλής των ... Περισσότερα To άρθρο «Βόμβα» από τον Ζούκερμπεργκ για την κυβέρνηση Μπάιντεν: «Πίεσαν τη Meta να λογοκρίνει αναρτήσεις για την Covid-19» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:55 27/08/2024

Pavel Durov: Ποιος είναι ο «Ρώσος Μαρκ Ζούκερμπεργκ» που συνελήφθη στη Γαλλία

Gazzetta
Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Telegram Pavel Durov συνελήφθη στη Γαλλία, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα ερεύνης σε βάρος του από τη γαλλική δικαιοσύνη
16:56 25/08/2024

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ αγαπά και τιμά τη σύζυγό του με ένα ρωμαικό άγαλμα

Newsit
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τιμά και αγαπά τη σύζυγό του Priscilla Chan που, αποκάλυψε ένα γιγάντιο, γαλαζοπράσινο άγαλμα. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του έργου τέχνης στο Instagram, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Μαρκ Ζούκερμπεργκ  έγραψε: «Φέρνοντας πίσω τη ρωμαϊκή παράδοση, να φτιάχνεις αγάλματα της συζύγου σου». Στην ανάρτηση, η Πρισίλα Τσαν στέκεται ... Περισσότερα To άρθρο O Μαρκ Ζούκερμπεργκ αγαπά και τιμά τη σύζυγό του με ένα ρωμαικό άγαλμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:28 15/08/2024

Ο Έλον Μασκ έστησε νέο beef στο Twitter: Είπε τον Νικολά Μαδούρο δικτάτορα και αυτός τον προκάλεσε να παλέψουν

Newsit
Μετά τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ σειρά έχει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο για τον μεγιστάνα Έλον Μασκ, καθώς ένα νέο διαδκτυακό beef στήθηκε και πάλι στο X (πρώην Twitter). Όλα ξεκίνησαν όταν ο Έλον Μασκ έκανε retweet στην ανάρτηση του ακροδεξιού, Χαβιέρ Μιλέι, ο οποίος έγραψε: «Μαδούρο φύγε! Στη Βενεζουέλα επέλεξαν να δώσουν τέλος στη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Έλον Μασκ έστησε νέο beef στο Twitter: Είπε τον Νικολά Μαδούρο δικτάτορα και αυτός τον προκάλεσε να παλέψουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:37 01/08/2024

Messenger: Οι νέες αλλαγές στην εφαρμογή ίσως ενοχλήσουν κάποιους

tovima
Νέες αλλαγές στο Messenger που θα δίνουν τη δυνατότητα στον άλλον να ξέρει αν βγάλατε screenshot - Τι είναι το Vanish Mode και η ενημέρωση από τον ίδιο τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
14:00 20/04/2024

Facebook ετών 20: Η ιστορία ενός κολοσσού, η αυτοκρατορία αξίας τρισεκατομμυρίων και ο Ζούκερμπεργκ

empisteutiko.gr
ο ημερολόγιο έγραφε 4 Φεβρουαρίου του 2004 όταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημιούργησε το Facebook ως μέλος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Εκείνη την ημέρα άλλαξαν κοινωνικές συνήθειες δεκαετιών. Αρχικά, δικαίωμα πρόσβασης στην εφαρμογή είχαν μόνο οι φοιτητές του Χάρβαρντ ενώ στην πορεία επεκτάθηκε για την λεγόμενη «Ivy League», όπως χαρακτηριζόταν μια ομάδα οκτώ ελίτ πανεπιστημίων των ΗΠΑ. Ένα χρόνο μετά, το 2005, το δικαίωμα πρόσβασης […] The post Facebook ετών 20: Η ιστορία ενός κολοσσού, η αυτοκρατορία αξίας τρισεκατομμυρίων και ο Ζούκερμπεργκ appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 04/02/2024

Το Facebook γίνεται 20 ετών: Το sucess story και τα επόμενα σχέδια του Ζούκερμπεργκ

Newsit
Είκοσι χρόνια λειτουργίας κλείνει σήμερα 4.2.2024 το Facebook, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ιδρυτής της, Μαρκ Ζούκερμπεργκ το 2004 αποφάσισε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο που θα έφερνε πιο κοντά τους συμφοιτητές του στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Το αποτέλεσμα ήταν το Facebook του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να γίνει γρήγορα γνωστό όχι μόνο μέσα αλλά και έξω ... Περισσότερα To άρθρο Το Facebook γίνεται 20 ετών: Το sucess story και τα επόμενα σχέδια του Ζούκερμπεργκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 04/02/2024

Ο Έλον Μασκ και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγιναν ακόμα πλουσιότεροι το 2023 - Ποιοι είναι οι υπόλοιποι κροίσοι του πλανήτη

Newsit
Ο Έλον Μασκ, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, αλλά και οι περισσότεροι από τους πλουσιότερους του κόσμου έγιναν πλουσιότεροι μέσα στο 2023. Οι περιουσίες 38 από τους 50 πλουσιότερους ανθρώπους αυξήθηκαν τη χρονιά που φεύγει, και σε μία περίπτωση επταπλασιάστηκαν! Από τον Έλον Μασκ και τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ μέχρι τον Τζέιμς Ντάισον και τον Τζιμ Ράτκλιφ, νεότερο μέτοχο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Έλον Μασκ και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγιναν ακόμα πλουσιότεροι το 2023 - Ποιοι είναι οι υπόλοιποι κροίσοι του πλανήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 27/12/2023

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ετοιμάζεται… για το τέλος του κόσμου

lamianow.gr
Ξόδεψε 170 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει τη γη Στο επίκεντρο βρέθηκε ξανά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ προκαλώντας ίσως, αυτή τη φορά, την ανησυχία πολλών. Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, ο CEO της Meta χτίζει ένα υπερπολυτελές ράντσο στη Χαβάη αξίας 100 εκατ. δολαρίων, το οποίο μάλιστα θα έχει και υπόγειο καταφύγιο με πλήρη αυτονομία, σε ό,τι αφορά το ρεύμα, το νερό και τροφές. Φυσικά στο άκουσμα της είδησης, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ο αμερικανός μεγιστάνας προετοιμάζεται για το τέλος του κόσμου και ίσως να γνωρίζει και το πότε αυτό θα συμβεί. Ακτή στο νησί Καουάι Το συγκρότημα θα ονομαστεί Koolau Ranch και ήδη εν μέρει έχει κατασκευαστεί και εξελίσσεται σε ένα από τα πιο α
22:37 16/12/2023

Ο Ζούκερμπεργκ πήγε σε προπόνηση ΜΜΑ και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Gazzetta
Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση για αγώνα MMA.
14:00 04/11/2023

Στο χειρουργείο ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Τι συνέβη;

tanea.gr
Τραυματίστηκε σε προπόνηση πολεμικών τεχνών για τους αγώνες ΜΜΑ
14:00 04/11/2023

Αγωγή από 42 γενικούς εισαγγελείς των ΗΠΑ κατά Facebook και Instagram γιατί προκαλούν εθισμό στα παιδιά

irafina.gr
Αγωγή εναντίον της ΜΕΤΑ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατέθεσε ομάδα αποτελούμενη από 42 γενικούς εισαγγελείς που εκπροσωπούν 33 πολιτείες των ΗΠΑ υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών της στο Facebook και το Instagram είναι εθιστικός σε παιδιά και εφήβους. Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «CNBC», οι αγωγές καταδεικνύουν το ευρύ ενδιαφέρον τόσο των Δημοκρατικών όσο […]
23:46 25/10/2023

Μασκ VS Ζούκερμπεργκ: «Δεν είσαι σοβαρός», «Είσαι κότα» – Άρχισαν το trash talk ενόψει της μονομαχίας

eleftherostypos.gr
Η μονομαχία των δύο μεγιστάνων της τεχνολογίας, Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μεταφέρεται προς το παρόν…στο διαδίκτυο, όπου ο κ. Tesla αποκάλεσε «κότα» τον ηγέτη του Facebook. Ο Ζούκερμπεργκ υποστηρίζει ότι ο Μασκ «δεν είναι σοβαρός», καθώς η μονομαχία πάει από αναβολή σε αναβολή, ενώ ο επικεφαλής του Twitter (πλέον Χ) τον αποκαλεί «κότα», γιατί […] Το άρθρο Μασκ VS Ζούκερμπεργκ: «Δεν είσαι σοβαρός», «Είσαι κότα» – Άρχισαν το trash talk ενόψει της μονομαχίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 14/08/2023

«Κλείδωσε» η αναμέτρηση Μασκ εναντίον Ζούκερμπεργκ – Πού θα γίνει

thebest.gr
Στην Ιταλία φαίνεται ότι θα γίνει η μονομαχία μεταξύ των δισεκατομμυριούχων, Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
01:00 13/08/2023

Θα γράψει… ιστορία η μάχη Ζούκερμπεργκ και Μασκ: Συζητήσεις για να παλέψουν στο Κολοσσαίο

tromaktiko.gr
Προσπάθειες ώστε να πραγματοποιηθεί στο Κολοσσαίο η μάχη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και του Έλον Μασκ – Οι τελευταίες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο αγώνα πάλης ανάμεσα στους δύο δισ Κορυφώνεται η αγωνία για τη μάχη ανάμεσα σε Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Έλον Μασκ, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο αγώνας πάλης θα λάβει χώρα… […] The post Θα γράψει… ιστορία η μάχη Ζούκερμπεργκ και Μασκ: Συζητήσεις για να παλέψουν στο Κολοσσαίο appeared first on Tromaktiko.gr.
16:46 11/08/2023

Τα «γυρίζει» ο Μασκ: Θέλει χρόνο και εξετάσεις πριν μπει στο κλουβί

myvolos.net
Newsroom 07.08.2023 • 13:40 Κοινοποίηση Στον «αέρα» παραμένει η μονομαχία του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου, Ελον Μασκ, με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.  Το αναπάντεχο σενάριο μιας μάχης σώμα με σώμα, των δύο κροίσων, μέσα σε κλουβί, είχε αρχίσει να φαντάζει έστω και ελάχιστα πιθανό, όταν οι επιχειρηματίες άρχισαν να ανταλλάσσουν δημόσιες απειλές […]
14:46 07/08/2023

Έλον Μασκ – Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Πώς έφτασαν στη… μάχη στο κλουβί

aek1924.gr
Ο Έλον Μασκ λέει ότι η πιθανή μάχη του με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα μεταδοθεί μέσω ροής στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter. Οι δύο δισεκατομμυριούχοι τεχνολογίας φαινομενικά συμφώνησαν σε έναν «αγώνα σε κλουβί» στα τέλη Ιουνίου. Ο Ζάκερμπεργκ εκπαιδεύεται στην πραγματικότητα σε μικτές πολεμικές τέχνες και ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής […] The post Έλον Μασκ – Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Πώς έφτασαν στη… μάχη στο κλουβί appeared first on AEK1924.gr.
12:37 07/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load