Λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και πλούσια κρέμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
10:14 - 17/01/2023
Οι ντολμάδες με λάχανο είναι μια παραδοσιακή συνταγή, της γιαγιάς, που γίνονται με ρύζι και κιμά αλλά μπορούν να γίνουν και νηστίσιμοι. Περιχύστε από πάνω αυγολέμονο και την κρέμα και απογειώστε το φαγητό σας.Οι ντολμάδες με λάχανο είναι μια παραδοσιακή συνταγή, της γιαγιάς, που γίνονται με ρύζι και κιμά αλλά μπορούν να γίνουν και νηστίσιμοι. Περιχύστε από πάνω αυγολέμονο και την κρέμα και απογειώστε το φαγητό σας.Υλικά Για τους λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα 1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ Για τη γέμιση 500 γρ. κιμά ανάμεικτο (αρνί και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr