Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γιατί ο πρίγκιπας Wiliam δεν ήρθε στην κηδεία του πνευματικού του πατέρα;

13:04 - 16/01/2023

Στην Αθήνα βρίσκονται μέλη βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Και ενώ είδαμε πολλούς, αυτόν που δεν είδαμε ήταν ο πρίγκιπας William, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του διαδόχου του αγγλικού θρόνου, ενώ ο William με τη σειρά του έχει βαφτίσει έναν εγγονό του, τον Κωνσταντίνο – Αλέξιο. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Γαλλία: Τι γράφει ο Τύπος για την κηδεία του

Όλοι οι Ευρωπαίοι βασιλείς συγκεντρωμένοι στην Αθήνα, σχολιάζει η εφημερίδα «Le Figaro»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Λετίθια, πριγκίπισσα Άννα, Μαργκρέτε, Μαξίμα, οι γαλαζοαίματες στην κηδεία του (Εικόνες)

Σταδιακά μετέβη στη Μητρόπολη Αθηνών η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αυτός ήταν ο λόγος που δεν άνοιξε το φέρετρο στην κηδεία

Η κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκε με την ταφή του στο Τατόι, δίπλα στους τάφους των γονέων του, Παύλου και Φρειδερίκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, παρακολουθούσαμε πλάνα της τελετής μέσω της ΕΡΤ, ωστόσο το link σταμάτησε, ύστερα από επιθυμία της οικογένειας όταν έφτασε η στιγμή του ενταφιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»