Συνταγή: Ομελέτα φούρνου με μπρόκολο, πατάτες και γραβιέρα
14:16 - 09/01/2023
ΥΛΙΚΑ 500γρ. πατάτες150γρ. γραβιέρα300γρ. μπρόκολο8 μεγάλα αβγά30ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 κουτ. γλυκού θυμάρι φρέσκο ή ξερό100ml γάλα φρέσκοαλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Προθερμαίνoυμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Τρίβουμε τις πατάτες και τη γραβιέρα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη, χωρίζουμε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και τα ανακατεύετε όλα σε ένα μπολ.Χτυπάτε τα αβγά ελαφρά με […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr