Σοφία Χατζηπαντελή: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι»

09:28 - 01/12/2022

Η Σοφία Χατζηπαντελή μετά την συμμετοχή της στις οντισιόν του GNTM ως guest κριτής, επέστρεψε εκ νέου στο ριάλιτι μόδας για τον μεγάλο τελικό, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Κι ενώ κατά καιρούς πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM, η ίδια με νέα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Χατζηπαντελή: Το αιχμηρό σχόλιο για τους κριτές του GNTM και την καριέρα τους

Η Σοφία Χατζηπαντελή με το σύντομο πέρασμα της από το GNTM έδειξε πως δεν διστάζει να πει δημόσια την άποψή της και να την στηρίξει. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το μοντέλο κοντραρίστηκε με τους υπόλοιπους κριτές του διαγωνισμού του Star Channel. Και μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM, όπως φαίνεται όμως δεν έχει την καλύτερη γνώμη για τους ανθρώπους με τους οποίους αναμένεται να συνεργαστεί γι’ άλλη μια φορά. Συγκεκριμένα, ένας από τους followers της προχώρησε σε σχόλιο σε ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram τονίζοντας της πως πρέπει να επιστρέψει στο GNTM. Η απάντηση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο σχόλιο ήταν καυστική: «Σε αντίθεση με τους άλλους κρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»