Γιώργος Καραμίχος: «Δύο φορές μου ήρθε λογαριασμός της ΔΕΗ 1.500 ευρώ»
15:42 - 14/10/2022
Ο Γιώργος Καραμίχος, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωΐαν σε είδον, αποκάλυψε ότι έχει λάβει δύο φορές λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 1.500 […]
The post Γιώργος Καραμίχος: «Δύο φορές μου ήρθε λογαριασμός της ΔΕΗ 1.500 ευρώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καραμίχος: Δύο φορές μου ήρθε λογαριασμός 1.500 ευρώ από τη ΔΕΗ
“Επειδή δεν περνούσαν να μετρήσουν για αρκετούς μήνες” όπως πρόδωσε ο Γιώργος Καραμίχος. Τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά συνάντησε ο Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή “Πρωΐαν σε είδον” όπου και αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως έχει λάβει δις λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 1.500 ευρώ! «Η Ελλάδα είναι πάρα πολύ ωραία για διακοπές και για ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: Δύο φορές μου ήρθε λογαριασμός 1.500 ευρώ από τη ΔΕΗ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Καραμίχος: «Μου ήρθε δύο φορές λογαριασμός της ΔΕΗ 1.500 ευρώ»
Ο Γιώργος Καραμίχος, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωΐαν σε είδον, αποκάλυψε ότι έχει λάβει δύο φορές λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 1.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Καραμίχος: «Δύο φορές μου ήρθε λογαριασμός της ΔΕΗ 1.500 ευρώ, πρέπει να βρουν ένα τρόπο»
Ο Γιώργος Καραμίχος, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωΐαν σε είδον, αποκάλυψε ότι έχει λάβει δύο φορές λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 1.500 ευρώ, επειδή δεν περνούσαν να μετρήσουν για αρκετούς μήνες.
Ο Γιώργος Καραμίχος, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωΐαν σε είδον, αποκάλυψε ότι έχει λάβει δύο φορές λογαριασμό της ΔΕΗ ύψους 1.500 ευρώ, επειδή δεν περνούσαν να μετρήσουν για αρκετούς μήνες. «Η Ελλάδα είναι πάρα πολύ ωραία για διακοπές και για πολύ επιλεκτικές συνεργασίες. Η ΔΕΗ δεν περνούσε να μετρήσει και μέτρησε μετά από ενάμιση χρόνο και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καραμίχος: "Δύο φορές μου ήρθε λογαριασμός της ΔΕΗ 1.500 ευρώ"
"Γιατί στο κτίριό μας δεν μπορεί να μπει η ΔΕΔΔΗΕ για κάποιο λόγο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr