Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δυναμική παρουσία στις Ημέρες Καριέρας με πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης, εκπαίδευσης και εξέλιξης

13:52 - 05/10/2022

50 ανοιχτές θέσεις εργασίας, προσομοιώσεις συνεντεύξεων και προετοιμασία βιογραφικού – Youth Empowered: Καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς, επαγγελματική φωτογραφία βιογραφικού και νέος κύκλος digital σεμιναρίων. Για ακόμα μια χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει δυναμικά το παρών ως Χρυσός Χορηγός στις Ημέρες Καριέρας 2022 που θα πραγματοποιηθούν από το Kariera.gr στις 8 & 9 Οκτωβρίου, ... Περισσότερα To άρθρο Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δυναμική παρουσία στις Ημέρες Καριέρας με πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης, εκπαίδευσης και εξέλιξης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δυναμική παρουσία στις Ημέρες Καριέρας με πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης, εκπαίδευσης και εξέλιξης

Δυναμικό παρών της Coca-Cola Τρία Έψιλον ως Χρυσός Χορηγός στις Ημέρες Καριέρας 2022.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Coca-Cola Τρία Εψιλον: Δυναμική παρουσία στις Ημέρες Καριέρας

Πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης, εκπαίδευσης και εξέλιξης. Συνολικά 50 ανοιχτές θέσεις εργασίας, προσομοιώσεις συνεντεύξεων και προετοιμασία βιογραφικού The post Coca-Cola Τρία Εψιλον: Δυναμική παρουσία στις Ημέρες Καριέρας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

Champions League live: Σκοράρει ο Παυλίδης για την Μπενφίκα, προηγείται η Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης