Σολομός με σος από μουστάρδα και μέλι
14:00 - 12/09/2022
Υλικά 1 φιλέτο σολομού περίπου 700 γρ. 1 κ. σ. μουστάρδα 1 κ. σ. μέλι 3 σκελίδες σκόρδου, σε λεπτές φέτες 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1/2 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού Ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα ταψί. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού. Σε ένα ξύλο κοπής σκουπίστε το σολομό με στεγνό χαρτί. Μεταφέρετε το σολομό στο ταψί και αλείψτε με το μείγμα μουστάρδας. Ψήστε για 14 λεπτά, γυρίστε από την άλλη πλευρά και συνεχίστε το ψήσιμο για ακόμη 5 λεπτά περίπου. Αφήστε το σολομό να ξεκουραστεί για 5 λεπτά στο ταψί πριν τον σερβί
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συνταγή: Πανεύκολος σολομός με σος από μουστάρδα και μέλι
ΥΛΙΚΑ1 φιλέτο σολομού περίπου 700 γρ.1 κ. σ. μουστάρδα1 κ. σ. μέλι3 σκελίδες σκόρδου, σε λεπτές φέτες1 κ. γλ. αλάτι1 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1/2 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριούΕλαιόλαδο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΠροθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα ταψί.Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο, το αλάτι, το μαύρο […]
Διαβάστε το στο dete.gr