Ναντ: Συνεχίζεται η κατηφόρα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο γαλλικό πρωτάθλημα

18:34 - 11/09/2022

Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Europa League, η Ναντ ηττήθηκε με 3-2 από τη Λοριάν για την έβδομη αγωνιστική του αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Λοριάν βρέθηκε πίσω σκορ, ωστόσο έκανε την ανατροπή απέναντι στη Ναντ, η οποία έμεινε χωρίς νίκη σε τρίτο σερί παιχνίδι και παραμένει στα χαμηλά στρώματα της ... Περισσότερα To άρθρο Ναντ: Συνεχίζεται η κατηφόρα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο γαλλικό πρωτάθλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021