Ο Γιώργος Καραμίχος στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ1

14:18 - 02/09/2022

Ο πλούτος των λέξεων και των γραμμάτων της γλώσσας μας είναι αστείρευτος, όπως αστείρευτη είναι η γνώση, η διασκέδαση και […] The post Ο Γιώργος Καραμίχος στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ1 appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καραμίχος: Ο ηθοποιός στο νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων της ΕΡΤ1

Το «Πες τη λέξη» έρχεται για να κάνει πιο διασκεδαστικά τα Σαββατοκύριακά μας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Καραμίχος: Αυτήν την εκπομπή θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ

Ο Γιώργος Καραμίχος σε νέο ρόλο στην Κρατική Τηλεόραση. Ο γνωστός ηθοποιός αναλαμβάνει τα ηνία της To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: Αυτήν την εκπομπή θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Πες τη λέξη»: Ο Γιώργος Καραμίχος στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων

«Πες τη λέξη» Ο Γιώργος Καραμίχος στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που έρχεται στην ΕΡΤ1. Το νέο συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, «Πες τη λέξη», με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, έρχεται στην ΕΡΤ1, για να κάνει πιο διασκεδαστικά τα Σαββατοκύριακά μας. Ο πλούτος των λέξεων και των γραμμάτων της γλώσσας μας είναι […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ «Πες τη λέξη»: Ο Γιώργος Καραμίχος στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων

Διαβάστε το στο happytv.gr

Ο Γιώργος Καραμίχος στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ1

«Πες τη λέξη»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε»

Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «αναβίωσε» το παιχνίδι με τα τηλεφωνήματα και αυτό δεν… πήγε τόσο καλά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν παντρεύομαι, έχω δει τόσα χάλια που δεν θέλω να το κάνω»

Idra Kayne: «Ακόμη μου λένε στο λεωφορείο: σήκω να καθίσουν οι Έλληνες»

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν παίζεις τζόγο, καταλαβαίνεις ότι παίζεις λεφτά και αυτό σε φτιάχνει»