Χοιρινές μπριζόλες γλασαρισμένες με μαύρη ζάχαρη
12:18 - 17/07/2022
Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες 1/2 κ. γλ. πάπρικα 1/2 κ. γλ. πιπέρι καγιέν 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 1/2 κ. γλ. αλάτι 4 κ. σ. καστανή ζάχαρη Ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα Εκτέλεση Σε ένα μπολ τοποθετήστε τα μπαχαρικά -πάπρικα, πιπέρι καγιέν, σκόρδο σε σκόνη, μαύρο πιπέρι και αλάτι- και ανακατέψτε. Τοποθετήστε τις μπριζόλες μία μία μέσα στο μπολ και ανακατέψτε με τα μπαχαρικά. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι που είναι κατάλληλο για φούρνο σε μέτρια- υψηλή φωτιά. Όταν το λάδι κάψει, προσθέστε τις μπριζόλες. Μαγειρέψτε για περίπου 3- 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο καραμελωμένο χρώμα. Μόλις ροδίσουν, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας καστ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr