«Φουλ» στα trans λιπαρά τυρόπιτες κουρού και μπουγάτσες με τυρί – Τί έδειξε μελέτη του ΓΠΑ και ΕΦΕΤ
15:52 - 14/07/2022
Νέα μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) επιβεβαιώνει τις αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία από την κατανάλωση τροφίμων τα οποία περιέχουν trans λιπαρά οξέα. Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιζήμιες συνέπειες στην υγεία, ιδιαίτερα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr