Partygate: «Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη», δηλώνει ο Μπόρις Τζόνσον

15:18 - 25/05/2022

Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ότι αναλαμβάνει «ακέραια την ευθύνη» για τις παραβιάσεις του lockdown με την οργάνωση των πάρτι στις υψηλότερες σφαίρες της βρετανικής εξουσίας, μετά την δημοσίευση της έκθεσης της ανώτατης δημόσιας λειτουργού Σου Γκρέι που επιρρίπτει τις ευθύνες στην κορυφή της Ντάουνινγκ Στριτ για το λεγόμενο Partygate. «Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη ... Περισσότερα To άρθρο Partygate: «Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη», δηλώνει ο Μπόρις Τζόνσον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Partygate – Μπόρις Τζόνσον: Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη όλων όσων συνέβησαν

Ακέραια την ευθύνη για τις παραβιάσεις του lockdown με την οργάνωση πάρτι στην Ντάουνινγκ Σριτ δήλωσε πως αναλαμβάνει ο Μπόρις Τζόνσον μιλώντας την Τετάρτη (25/5) στη Βουλή των Κοινοτήτων. «Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη όλων όσων συνέβησαν υπό την ηγεσία μου» είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας ότι ζητά συγγνώμη για το σκάνδαλο Partygate λίγες μόνο ώρες μετά τη δημοσίευση της έκθεσης της ανώτατης δημόσιας λειτουργού Σου Γκρέι που επιρρίπτει τις ευθύνες στην κορυφή της Ντάουνινγκ Στριτ. «Το πόρισμα της Σου Γκρέι θα μείνει ως μνημείο ”στην ύβρη και την αλαζονεία” της κυβέρνησης Τζόνσον» Το πόρισμα της δημόσιας λειτουργού Σου Γκρέι για τα πάρτι της Ντάουνινγκ Στριτ θα μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Partygate: Ο Μπόρις Τζόνσον «αναλαμβάνει ακέραια την ευθύνη»

Eπανέλαβε ότι ζητά συγγνώμη για το σκάνδαλο Partygate

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

Champions League live: Σκοράρει ο Παυλίδης για την Μπενφίκα, προηγείται η Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης