Μπόρις Τζόνσον: Στα χέρια του η έκθεση για το partygate – Τι θα πει στη Βουλή

14:10 - 25/05/2022

Την έρευνα για τα πάρτι κατά την περίοδο του lockdown μέσα στην Ντάουνινγκ Στριτ παρέλαβε ο Μπόρις Τζόνσον, ενώ το πόρισμα ενδεχομένως να εντείνει την πίεση επί του βρετανού πρωθυπουργού για να παραιτηθεί. Ο Μπόρις Τζόνσον θα κάνει τοποθέτηση για το πόρισμα σχετικά με τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ στην Βουλή των Κοινοτήτων και, σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Μπόρις Τζόνσον: Στα χέρια του η έκθεση για το partygate – Τι θα πει στη Βουλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπόρις Τζόνσον: Στα χέρια του η έκθεση για το partygate – Τι θα πει στη Βουλή

Ο Μπόρις Τζόνσον θα κάνει τοποθέτηση για το πόρισμα σχετικά με τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ στην Βουλή των Κοινοτήτων και, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, θα πει: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των σφαλμάτων μου». Η έκθεση της επικεφαλής της έρευνας ανώτατης δημόσιας λειτουργού Σου Γκρέι αναμένεται να δοθεί εντός της ημέρας στην δημοσιότητα, την […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μπόρις Τζόνσον: Στα χέρια του το πόρισμα για το partygate

Ο Μπόρις Τζόνσον θα κάνει τοποθέτηση για το πόρισμα σχετικά με τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ στην Βουλή των Κοινοτήτων.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021