Κορονοϊός – Κίνα: Παράπονα για άδικους περιορισμούς στη Σανγκάη ενώ ετοιμάζονται για άρση του lockdown

15:38 - 24/05/2022

Η Κίνα προσπαθεί ακόμα να δώσει τέλος στην έξαρση του κορονοϊού που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα μήνα στη Σανγκάη, ενώ καταγράφονται παράπονα για άδικους περιορισμούς στην πόλη των 25 εκατ. κατοίκων που ετοιμάζεται να άρει το παρατεταμένο lockdown την επόμενη εβδομάδα. Παρόλο που οι δραστικές προσπάθειες της Κίνας για πλήρη εξάλειψη του κορονοϊού επηρεάζουν ... Περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός – Κίνα: Παράπονα για άδικους περιορισμούς στη Σανγκάη ενώ ετοιμάζονται για άρση του lockdown δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

Champions League live: Σκοράρει ο Παυλίδης για την Μπενφίκα, προηγείται η Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης