Πάνος Σταθακόπουλος και Κρυσταλλία απόψε στον Αρναούτογλου

16:24 - 21/03/2022

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο «The 2Night Show» τον αγαπημένο ηθοποιό Πάνο Σταθακόπουλο και την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Κρυσταλλία. Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πάνο Σταθακόπουλο. Το «χαμογελαστό παιδί» της υποκριτικής, όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, μοιράζεται δυνατές στιγμές της ζωής του. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Σταθακόπουλος και Κρυσταλλία απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καθιερωθεί […] The post Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κρυσταλία και Πάνος Σταθακόπουλος καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Κρυσταλία. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, To άρθρο Κρυσταλία και Πάνος Σταθακόπουλος καλεσμένοι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021