Σάντουιτς με ρεβυθοσαλάτα

10:10 - 10/03/2022

Υλικά 425 γρ. βρασμένα ρεβύθια 1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1/2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους 3 κ. σ. vegan μαγιονέζα 1/2 κ. γλ. μουστάρδα 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου 1/2 κ. γλ. κρεμμύδι σε σκόνη Αλάτι, πιπέρι 1 κ. σ. φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο Μαρούλι, για σερβίρισμα Ψωμί, κομμένο σε φέτες, για σερβίρισμα Εκτέλεση Τοποθετήστε τα ρεβύθια σε ένα μέτριο μπολ και πολτοποιήστε μέχρι να αποκτήσετε μια χοντρή υφή. Προσθέστε το κόκκινο κρεμμύδι, την κόκκινη πιπεριά, τη vegan μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το σκόρδο σε σκόνη, το κρεμμύδι σε σκόνη, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αποθηκεύστε τη ρεβυθοσαλάτα στο ψυγείο για έως και πέντε ημ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024