Καθηλώνει ο Μάριος Φραγκούλης: «Δεν μπορούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου»
22:46 - 19/12/2021
Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάριος Φραγκούλης όταν βρέθηκε καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή που εκείνος παρουσιάζει στην […]
The post Καθηλώνει ο Μάριος Φραγκούλης: «Δεν μπορούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάριος Φραγκούλης: Δεν μπορούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου
Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μάριος Φραγκούλης όταν βρέθηκε καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή που εκείνος παρουσιάζει στην ΕΡΤ2. Μεταξύ άλλων, ο σημαντικός καλλιτέχνης μίλησε από καρδιάς για τον αποχωρισμό από τους γονείς τους, όταν και έφυγε από την Αφρική καθώς και το bullying που βίωσε στα παιδικά του χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Φραγκούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήρθαν οι βιολογικοί γονείς μου στην Ελλάδα να τους δω, πήγα στο αεροδρόμιο και έγινα φίλος με ένα παιδάκι. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήταν ο αδερφός μου. Αυτή την ήταν μία δύσκολη στιγμή, πολύ συγκινητική. Προσπαθούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου και δεν μπορού
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάριος Φραγκούλης: «Δεν μπορούσα να θυμηθώ πως ήταν το πρόσωπό της μητέρας μου»
Μάριος Φραγκούλης: «Στο σχολείο μου έκαναν bulling γιατί έλεγα συνέχεια θα έρθει η θεία μου να με πάρει και έλεγαν ότι ο Μάριος έχει μόνο θεία».
Διαβάστε το στο pagenews.gr