Αφροδίτη Μπάρμπα: Εκτός φυλακής το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη – Οι πρώτες δηλώσεις
16:04 - 03/12/2021
Ελεύθερη αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη Μπάρμπα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού,
To άρθρο Αφροδίτη Μπάρμπα: Εκτός φυλακής το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη – Οι πρώτες δηλώσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυφάδα – Εκτός φυλακής το μοντέλο που είχε συλληφθεί για την υπόθεση με τα 35 «ξιφάκια» κοκαΐνης
Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερη από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
Διαβάστε το στο tanea.grΑφροδίτη Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση του μοντέλου που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη
Αποφυλακίστηκε σήμερα η Αφροδίτη Μπάρμπα, το μοντέλο που είχε συλληφθεί με ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητο. Πριν από περίπου τρεις μήνες είχε κριθεί προφυλακιστέα και χθες έγινε γνωστό πως η αρμόδια ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορούμενης να αφεθεί ελεύθερη. Σήμερα άνοιξε η πόρτα της φυλακής και η Αφροδίτη Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tlive στον Alpha: «Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου. Είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου τον κ. Κούγια, την κυρία ανακρίτρια, τον κύριο εισαγγελέα και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου «Την ονειρευόμουν αυτή
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑφροδίτη Μπάρμπα: «Θέλω να γυρίσω στο παιδί μου» – Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη [βίντεο]
Αφροδίτη Μπάρμπα: Την πύλη εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε η Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη στην Γλυφάδα το περασμένο καλοκαίρι με 35 φιξάκια κοκαΐνης. Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερη από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. «Το μόνο που θέλω να πω αυτήν την στιγμή...
The post Αφροδίτη Μπάρμπα: «Θέλω να γυρίσω στο παιδί μου» – Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓλυφάδα: Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη
Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερη από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. «Το μόνο […]
The post Γλυφάδα: Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑφροδίτη Μπάρμπα: Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη στη Γλυφάδα (Video)
Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερη από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
Διαβάστε το στο topontiki.grΑφροδίτη Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση του μοντέλου που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη
Αποφυλακίστηκε σήμερα η Αφροδίτη Μπάρμπα, το μοντέλο που είχε συλληφθεί με ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητο. Πριν από περίπου τρεις μήνες είχε κριθεί προφυλακιστέα και χθες έγινε γνωστό πως η αρμόδια ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορούμενης να αφεθεί ελεύθερη.
Σήμερα άνοιξε η πόρτα της φυλακής και η Αφροδίτη Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tlive στον Alpha: «Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου. Είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου τον κ. Κούγια, την κυρία ανακρίτρια, τον κύριο εισαγγελέα και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου
«Την ονειρευόμουν αυτή την
Διαβάστε το στο pronews.grΑφροδίτη Μπάρμπα: Εκτός φυλακής το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη – Οι πρώτες δηλώσεις (βίντεο)
Ελεύθερη αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη Μπάρμπα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, τρεις μήνες μετά τη σύλληψή της για κατοχή κοκαΐνης. Το γνωστό μοντέλο δήλωσε στο T-live ευτυχής που αποφυλακίζεται και το μόνο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να δει το παιδί της και να περάσουν χρόνο μαζί. Η Αφροδίτη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕκτός φυλακής το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη – Οι πρώτες δηλώσεις
Ελεύθερη αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη Μπάρμπα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, τρεις μήνες μετά τη σύλληψή της για κατοχή κοκαΐνης....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εκτός φυλακής το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη – Οι πρώτες δηλώσεις
Διαβάστε το στο spoilers