Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα Μέσα με σεβάστηκαν στον χωρισμό μου, πάντα ήμουν διακριτική με την προσωπική ζωή μου»

20:04 - 08/11/2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην είδηση του χωρισμού της To άρθρο Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα Μέσα με σεβάστηκαν στον χωρισμό μου, πάντα ήμουν διακριτική με την προσωπική ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα μέσα με σεβάστηκαν στον χωρισμό μου γιατί δεν είχα δώσει το περιθώριο»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, όταν την συνάντησε η κάμερα σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο, όπου και αναφέρθηκε […] The post Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα μέσα με σεβάστηκαν στον χωρισμό μου γιατί δεν είχα δώσει το περιθώριο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαίρη Μηνά: «Η ζωή μου χωρίζεται στο πριν γίνω μητέρα και στο μετά»

Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε νύφη και περπάτησε στην εβδομάδα μόδας – Το στραβοπάτημα πάνω στη σκηνή

Μάριος Καπότσης: Σε ρόλο στιχουργού ο Ολυμπιονίκης – Το τραγούδι που έγραψε για γνωστό τραγουδιστή

Έλενα Ασημακοπούλου: Το μήνυμα απάτης που έλαβε με «δόλωμα» την κόρη της

Αλέξανδρος Πέρρος: «Στη σύγχρονη κοινωνία ένας στρέιτ άνδρας πρέπει να αποδείξει ότι είναι και στρέιτ και άνδρας»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δάκρυσε πριν την πρώτη της επίδειξη στην εβδομάδα μόδας – Όσα είπε για τον γάμο της