Γιάννης Ζουγανέλης: «Είμαι περήφανος για την Ελεονώρα, πολλοί καλλιτέχνες ”πουλάνε μούρη” χωρίς να έχουν γνώση»

19:27 - 08/11/2024

Με αφορμή τις εμφανίσεις τους στο θέατρο Άλσος, Γιάννης Ζουγανέλης και Κώστας Τουρνάς βρέθηκαν το μεσημέρι To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Είμαι περήφανος για την Ελεονώρα, πολλοί καλλιτέχνες ”πουλάνε μούρη” χωρίς να έχουν γνώση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης: «Είμαι περήφανος για την Ελεονώρα, πολλοί καλλιτέχνες ”πουλάνε μούρη” χωρίς να έχουν γνώση»

Για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, και για τις νέες του εμφανίσεις με τον Κώστα Τπουρνά, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Με αφορμή τις εμφανίσεις τους στο θέατρο Άλσος, Γιάννης Ζουγανέλης και Κώστας Τουρνάς βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (08.11.2024) καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μέσα σε όλα, ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε και στην κόρη του, ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Είμαι περήφανος για την Ελεονώρα, πολλοί καλλιτέχνες ”πουλάνε μούρη” χωρίς να έχουν γνώση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Αλέξανδρος Πέρρος: «Στη σύγχρονη κοινωνία ένας στρέιτ άνδρας πρέπει να αποδείξει ότι είναι και στρέιτ και άνδρας»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δάκρυσε πριν την πρώτη της επίδειξη στην εβδομάδα μόδας – Όσα είπε για τον γάμο της

Άννα Βίσση: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν αν είναι ερωτευμένη

Γενέθλια για τη Δούκισσα Νομικού – Οι τρεις τούρτες που έσβησε

My Beauty Buys: Οι 10 αγαπημένες παλέτες σκιών της beauty editor

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην εβδομάδα μόδας – Φωτογραφίες