Αυτές είναι οι καλύτερες αντιφλεγμονώδεις τροφές για κάθε εποχή του χρόνου
10:06 - 02/12/2021
Μούρα και καρπούζι το καλοκαίρι, λάχανο και παντζάρια το χειμώνα. Η συνταγή για τις αντιφλεγμονώδεις τροφές που πρέπει να τρώτε αλλάζει ανάλογα με την εποχή του χρόνου.
Η καρδιά, ο εγκέφαλος, ακόμη και οι αρθρώσεις μπορούν να επωφεληθούν από μια σταθερή διατροφή με αντιφλεγμονώδεις τροφές.
Φλεγμονή: Πώς βοηθά και βλάπτει τον οργανισμό
Η φλεγμονή είναι μέρος του μηχανισμού επούλωσης του σώματος. Είναι, δηλαδή, ο λόγος για τον οποίο π.χ. το γόνατο πρήζεται και γίνεται κόκκινο όταν τραυματιστεί. Αλλά αυτή η διαδικασία φλεγμονώδους αποκατάστασης μπορεί μερικές φορές να πάει στραβά, να διαρκέσει πολύ και να βλάψει περισσότερο απ’ ό,τι βοηθάει.
Όταν η φλεγμονή προκαλείται από ένα συνεχές πρόβλημα, μπο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr