Τέσσερις μύθοι για τα αγαπημένα μας τρόφιμα που καταρρίπτονται
15:12 - 17/10/2021
Μια νέα σουηδική έρευνα έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω σε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την επικινδυνότητα συγκεκριμένων τροφών στην υγεία μας.
Οι… συνήθεις ύποπτοι της διατροφής μας φαίνεται ότι δεν είναι τόσο βλαβεροί, ειδικά αν η κατανάλωσή τους γίνεται με φειδώ.
Δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι διατροφικοί «μύθοι» που καταρρίπτονται.
Κρέας
Οι νέες τάσεις, όπως η χορτοφαγία και ο βιγκανισμός πρεσβεύουν ότι το κρέας είναι βλαβερό για την υγεία. Ωστόσο, εξαρτάται το κρέας. Τα επεξεργασμένα προϊόντα, όπως πχ τα λουκάνικα, τα μπέργκερ από φαστ φουντ σαφώς και είναι επικίνδυνα. Το πιο επικίνδυνο για τον οργανισμό μας δεν είναι το κρέας που καταναλώνουμε αλλά ο τρόπος που το καταναλώνουμε. Ωστόσο,
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr