H πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

08:06 - 25/04/2021

H Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William, μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, επιστρέφουν στα βασιλικά του καθήκοντα. Το ζευγάρι έκανε μια κοινή εμφάνιση...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Μίλησε με τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Η Μέγκαν φρόντιζε να έρχεται σε επαφή με τον σύζυγό της, αλλά και με τη βασίλισσα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

H πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

H Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William, μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, επιστρέφουν και πάλι στα βασιλικά τους καθήκοντα. Το ζευγάρι έκανε μια κοινή εμφάνιση...

Διαβάστε το στο Zougla

Πρίγκιπας Γουίλιαμ-Κάθριν Μίντλετον: H πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση έκαναν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κάθριν Μίνλτετον.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»