Πρίγκιπας Harry & Πρίγκιπας William: Αποχώρησαν μαζί μετά την κηδεία του Φίλιππου

11:36 - 18/04/2021

Το Σάββατο στις 17:00 ώρα Ελλάδος πραγματοποιήθηκε, η κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου. Η Βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποχαιρέτησαν...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ : Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του Φίλιππου

Πήρε την Τζάγκουάρ της και... έφυγε η Ελισάβετ.

Διαβάστε το στο in.gr

Ελισάβετ : Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του Φίλιππου

Πήρε την Τζάγκουάρ της και… έφυγε η Ελισάβετ.

Διαβάστε το στο tovima

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: Αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος της κηδείας του Πρίγκιπα Φίλιππου [vid]

Τα δύο αδέρφια μίλησαν πρόσωπο με πρόσωπο ξανά μετά την έξοδο από τη νεκρώσιμη ακολουθία στο παρεκκλήσι του St.George στο Κάστρο του Γουίνσδορ. Αν και τα δύο αδερφια συμμετείχαν στην πομπή, που οδήγησε τον φέρετρο του πρίγκιπα Φιλίππου στο παρεκκλήσι, το παλάτι είχε φροντίσει ανάμεσά τους να στέκεται ο ξάδερφός τους Πίτερ Φίλιπς, προκειμένου να […] The post Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πρίγκιπας Χάρι: Αποχώρησαν μαζί μετά το τέλος της κηδείας του Πρίγκιπα Φίλιππου [vid] appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: «Όταν είδα την πρώτη φορά να με σατιρίζει, δε γέλασα καθόλου»

Channing Tatum – Zoe Kravitz: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους

Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»

Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που δημοσίευσε με την Μελίνα Νικολαΐδη να τραγουδάει το «I love you»

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις στα νύχια

Γιάννη Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Ήταν δύσκολο να τη διεκδικήσω, με έκανε κι έφτυσα αίμα»