Τα καλύτερα τυριά με χαμηλά λιπαρά για να διαλέξεις
20:34 - 17/04/2021
Γράφει η Μαριλένα Πετράκου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Τα τυριά έχουν την τιμητική τους σε όλα τα ελληνικά και διεθνή τραπέζια. Είναι από τα πιο αγαπημένα γαλακτοκομικά προϊόντα στις συνταγές μας και η παραγωγή τους ολοένα και αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην επιστημονική κοινότητα, έχουν προκαλέσει ερωτήματα και ανησυχίες, αλλά παραμένουν σταθερές αξίες στην διατροφή μας! Διατροφική αξία τυριώνΤο τυρί χαρακτηρίζεται ως τρόφιμο με υψηλή διατροφική αξία επειδή συγκεντρώνει αρκετά θρεπτικά συστατικά στη μερίδα του. Οι καθοριστικοί παράγοντες που επηρεάζουν το προφίλ κάθε τυριού είναι ο τύπος του γάλακτος (πλήρες, ημιάπαχο, άπαχο) και το ποσό του νατρίου που θα καταλήξει στο τελικό προϊόν. Όμω
Διαβάστε Περισσότερα στο alexpolisonline.com