Πανσέτα στο τηγάνι με δεντρολίβανο

12:24 - 02/02/2021

Πανσέτα γλασαρισμένη στο τηγάνι με σκόρδο και δεντρολίβανο, που θα σας λύσει τα χέρια! ΥΛΙΚΑ 500 γρ. πανσέτα χοιρινή, κομμένη σε κυβάκια 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη 80 γρ. κρέμα βαλσάμικο 70 ml ελαιόλαδο 3 κλ. δεντρολίβανο Αλάτι Πιπέρι Αλεύρι, για το πασπάλισμα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1Ρίχνουμε την πανσέτα σε ένα μπολ, πασπαλίζουμε με αλεύρι, αλατοπιπερώνουμε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους