Κορονοϊός: Επίταξη ιδιωτικών γιατρών και κλινικών και σε άλλες περιοχές; Τα σενάρια και ο τρόπος χαλάρωσης του lockdown

06:24 - 24/11/2020

Προβληματισμός στην κυβέρνηση από την ανταπόκριση των ιδιωτών γιατρών. Στο "τραπέζι" η επίταξη και σε άλλες περιοχές πέρα από την Θεσσαλονίκη. Πως θα ξεκινήσει να "ανοίγει" η καραντίνα. To άρθρο Κορονοϊός: Επίταξη ιδιωτικών γιατρών και κλινικών και σε άλλες περιοχές; Τα σενάρια και ο τρόπος χαλάρωσης του lockdown δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Επίταξη ιδιωτικών γιατρών και κλινικών και σε άλλες περιοχές; Τα σενάρια και ο τρόπος χαλάρωσης του lockdown

Lamianow.gr Κορωνοϊός: Επίταξη ιδιωτικών γιατρών και κλινικών και σε άλλες περιοχές; Τα σενάρια και ο τρόπος χαλάρωσης του lockdown Προβληματισμός στην κυβέρνηση από την ανταπόκριση των ιδιωτών γιατρών. Στο “τραπέζι” η επίταξη και σε άλλες περιοχές πέρα από την Θεσσαλονίκη. Πως θα ξεκινήσει να “ανοίγει” η καραντίνα. Κάθε πράγμα στον καιρό του: έτσι και η συζήτηση για το «άνοιγμα» της οικονομίας, η οποία, με την “τριάδα” κρουσμάτων, θανάτων και διασωληνωμένων να παραμένει σε υψηλά […] Κορωνοϊός: Επίταξη ιδιωτικών γιατρών και κλινικών και σε άλλες περιοχές; Τα σενάρια και ο τρόπος χαλάρωσης του lockdown Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

Champions League live: Σκοράρει ο Παυλίδης για την Μπενφίκα, προηγείται η Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης