ΗΠΑ: Έσπασε το φράγμα των 11 εκατ. κρουσμάτων – Κλείσουν σχολεία και εστιατόρια στο Μίσιγκαν

07:15 - 16/11/2020

Ο Ντόναλντ Τραμπ ασχολείται με το να tweet-αρει για τη νοθεία που κατά την άποψή του έγινε στις εκλογές στις ΗΠΑ και η χώρα της ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο ΗΠΑ: Έσπασε το φράγμα των 11 εκατ. κρουσμάτων – Κλείσουν σχολεία και εστιατόρια στο Μίσιγκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εφιάλτης στις ΗΠΑ: Έσπασε το φράγμα των 11 εκατ. κρουσμάτων κορονοϊού

Η άρνηση του Τραμπ να παραδεχθεί την ήττα του στις εκλογές περιπλέκει τον αγώνα εναντίον της πανδημίας

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

Champions League live: Σκοράρει ο Παυλίδης για την Μπενφίκα, προηγείται η Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης