Πέντε τυριά με λιγότερη λακτόζη και υπέροχη γεύση

20:28 - 26/07/2020

Τα τυριά είναι ένα από τα βασικά είδη της μεσογειακής διατροφής και αποτελούν αγαπημένο έδεσμα για μικρούς και μεγάλους. Παρά την υψηλή περιεκτικότητά τους σε λιπαρά, είναι πολύ θρεπτικά, καθώς περιέχουν πρωτεΐνες και ασβέστιο. Βέβαια, δεν έχουν όλα την ίδια σύσταση και υπάρχουν κάποια με λιγότερη λακτόζη από τα υπόλοιπα, αλλά το ίδιο εύγευστα. Ποια είναι αυτά; Τα πέντε παρακάτω… Κατσικίσιο τυρί: Περιέχει λιγότερη λακτόζη συγκριτικά με το τυρί που φτιάχνεται από αγελαδινό γάλα, για αυτό αποτελεί καλύτερη επιλογή για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Είναι επίσης λιγότερο πιθανό να προκαλέσει γαστρεντερικά προβλήματα λόγω της περιεκτικότητάς του σε καζεΐνη Α2. Το κατσικίσιο τυρί είναι επίσης καλ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις